https://signoz.io logo
#support
Signoz pods not Running
# support
m

Maitryy

11/27/2023, 8:03 AM
Hi Team !! I'm trying to deploy signoz on a minikube using helm on a proxy setup. The status is
Copy code
platform        chi-my-release-clickhouse-cluster-0-0-0                     1/1     Running                 0                 10h
platform        my-release-clickhouse-operator-657986696-mtgdq              2/2     Running                 0                 12h
platform        my-release-k8s-infra-otel-agent-pvf29                       1/1     Running                 0                 12h
platform        my-release-k8s-infra-otel-deployment-65767679c6-llgmg       1/1     Running                 0                 12h
platform        my-release-signoz-alertmanager-0                            0/1     Init:0/1                0                 9h
platform        my-release-signoz-frontend-5fc8679d4b-zd5c9                 0/1     Init:0/1                0                 15h
platform        my-release-signoz-frontend-775b95894-rl5pm                  0/1     Init:0/1                0                 11h
platform        my-release-signoz-otel-collector-577f7cc9c6-jswbm           0/1     Init:0/1                0                 12h
platform        my-release-signoz-otel-collector-7b7784c866-hr754           0/1     Init:0/1                0                 15h
platform        my-release-signoz-otel-collector-metrics-54d75b67c7-5ccx9   0/1     Init:0/1                0                 12h
platform        my-release-signoz-otel-collector-metrics-7f9fcd767-tqqxv    0/1     Init:0/1                0                 15h
platform        my-release-signoz-query-service-0                           0/1     Init:0/1                0                 10h
platform        my-release-signoz-schema-migrator-56769c434706-mzm2s        0/1     Init:0/1                0                 12h
platform        my-release-zookeeper-0                                      1/1     Running                 0                 15h
In the init container logs i see
Copy code
wget: bad address 'my-release-signoz-query-service:8080'
waiting for query-service
wget: bad address 'my-release-signoz-query-service:8080'
waiting for query-service

---> init queryservice logs
wget: bad address 'my-release-clickhouse:8123'
waiting for clickhouseDB
wget: bad address 'my-release-clickhouse:8123'
waiting for clickhouseDB
I was thinking it to be a coredns issue coredns logs:
Copy code
[INFO] 10.244.0.46:45441 - 56699 "AAAA IN my-release-signoz-query-service. udp 49 false 512" SERVFAIL qr,aa,rd,ra 49 0.000118854s
[INFO] 10.244.0.46:45441 - 31615 "A IN my-release-signoz-query-service. udp 49 false 512" SERVFAIL qr,aa,rd,ra 49 0.000033334s
[INFO] 10.244.0.56:54189 - 49629 "A IN my-release-clickhouse. udp 39 false 512" SERVFAIL qr,rd,ra 39 0.025739722s
[INFO] 10.244.0.56:54189 - 54743 "AAAA IN my-release-clickhouse. udp 39 false 512" SERVFAIL qr,rd,ra 39 0.025829025s
[INFO] 10.244.0.48:49914 - 36437 "AAAA IN my-release-clickhouse.platform-1.svc.cluster.local. udp 68 false 512" NOERROR qr,aa,rd 161 0.000295586s
[INFO] 10.244.0.48:49914 - 43859 "A IN my-release-clickhouse.platform-1.svc.cluster.local. udp 68 false 512" NOERROR qr,aa,rd 134 0.000323042s
[INFO] 10.244.0.43:34472 - 30113 "AAAA IN my-release-signoz-otel-collector.platform-1.svc.cluster.local. udp 90 false 1232" NOERROR qr,aa,rd 172 0.000309202s
[INFO] 10.244.0.43:43698 - 24992 "A IN my-release-signoz-otel-collector.platform-1.svc.cluster.local. udp 90 false 1232" NOERROR qr,aa,rd 156 0.000315525s
Please let me know what the problem is and how to resolve it.
any idea why I'm facing this issue ?
29 Views